Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români

şi Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi Români

Întreabă sau răspunde... (151)

Discuţii Incluse
Mihai Doinita

Tanara generatie

Tinerii nostri au mare nevoie de Dumnezeu dar nu stiu cum sa-l caute. Ora de religie este prea putin pentru ei si de multe ori se transfo...

Început de Mihai DoinitaRăspunsul Recent

stamatin alexandra

care este pozitia ascorului in legatura cu hotararea de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte

Vreau sa stiu daca filialele ascor iau o initiativa ca sa sprijine campania lansata de Parintele Iustin Parvu pentru strangerea de semnat...

Început de stamatin alexandraRăspunsul Recent

Bogdan C-tin Feştilă

Carte pentru sufletul tău!

Ce cărţi mai citim astăzi? "Autorul cărţii Zorii Apocalipsei, Danion Vasile, a prins într-adevăr toată sensibilitatea vremurilor în ca...

Început de Bogdan C-tin FeştilăRăspunsul Recent

Discuţii Răspunsuri Activitatea Recentă
Ioanna

1 decembrie 1918 - 1 decembrie etern

1. Bat clopote cântând reîntregirea Şi sufletul ia foc în clopotari Întâi decembrie ne e unirea Şi strălucirea României Mari Mihai Vitea...

Început de Ioanna

4 cu 22 ore în urmă
Răspunsul lui Ioanna
Alexandru

Bebelusul si Trupul Domnului.

Am iar dileme pe care vreau sa le dezbat. In ultimele luni mi s-a intamplat ceea ce numesc eu nedreptate. M-am dus cu bebe meu de 3, apoi...

Început de Alexandru

3 Nov 29
Răspunsul lui Bogdan C-tin Feştilă
stroilescu constantin

despre casatorie

O prioritate pentru varsta tineretii este gandul la casatorie. La vremea cand eram student, prea putin m-a preocupat acest obiectiv esent...

Început de stroilescu constantin

17 Nov 20
Răspunsul lui Ionescu Laurentiu
Ionescu Laurentiu

Părintele Teofil Părăian ne-a părăsit!

Părintele Teofil Părăian, duhovnicul Mânăstirii Brâncoveanu de la Sâmbătă de Sus, judeţul Braşov, a trecut la cele veşnice în această di...

Început de Ionescu Laurentiu

3 Nov 16
Răspunsul lui Adorcrysti
stroilescu constantin

Un grup pentru profesorii de religie

Doamne ajuta! Pentru profesori, cei interesati: profesori_de_religie@yahoogroups.com Trimiteti e-mail pentru a fi invitati in grup sau an...

Început de stroilescu constantin

0 Nov 2
dionisie

PC-ul util pentru mine si suflet sau nu?

Am observat ca cineva a deschis o discutie cu privire la Tv si am considerat de cuviinta sa aduc in discutie si PC-ul cu canexiunea sa la...

Început de dionisie

26 Oct 28
Răspunsul lui Ionel I. Maftei
Ionescu Laurentiu

Parintii filocalici; Sfantul Marcu Ascetul sau indumnezeirea mintii

M-am gandit sa deschid un topic cu si despre Parintii din Filocalie marturii despre ei pilde sau citate de la acesti Parinti. Puteti sa t...

Început de Ionescu Laurentiu

4 Oct 26
goranda ioana

Caut baiat serios pentru casatorie...

Mai in gluma,mai in serios,asa suna anuntul meu...Numele meu este Ioana sunt din Bacau,am 25 ani si am terminat facultatea la Cluj Napoca...

Început de goranda ioana

13 Oct 25
Răspunsul lui Niccolae
Mihaela

Unde se duc animalele?

De multe ori mi-am spus ca numai omul poate avea viata dupa moarte..insa mi-am pus intrebarea:"animalele unde merg?".E adevarat ca nu au ...

Început de Mihaela

9 Oct 24
DUMA CORNEL LUCIAN

Va rog sa ma votati : o singura data de pe un ip de net - dati clic pe link si apoi scrieti codul si apasati vote

Buna ziua . Ma numesc Duma Cornel Lucian sunt coordonator pentru programe si proiecte educative in cadrul Scolii Speciale Caransebes si i...

Început de DUMA CORNEL LUCIAN

0 Oct 17

Despre

Bogdan C-tin Feştilă Bogdan C-tin Feştilă a creat această reţea socială în Ning.

MOZAIC ŞI VITRALII RELIGIOASE

ARTGEORGIES are ca obiect de activitate pictura bisericească, fabricarea de mozaic şi folosirea acestuia în scopuri artistice, realizarea vitraliilor, precum şi a decoraţiunilor interioare pentru spaţiile în care se doreşte o amenajare deosebită. Dacă doriţi să comandaţi vitralii sau mozaic religios,

E-mail: sorii2004@yahoo.com

De la ARTGEORGIES / Sorin Mustaţă

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de Bogdan C-tin Feştilă în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor