Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români

şi Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi Români

Elena-Ioana Barbu

Discuţiile lui Elena-Ioana Barbu (17)

Discuţii care au primit răspuns (14) Răspunsuri Activitatea Recentă
Anca-Larisa

""Acum te manii, te mahnesti si te necajesti, gandind ca Tatal ceresc intarzie sa-ti…"

Elena-Ioana Barbu a răspuns Sep. 19, 2008 lui Cuvinte de folos...

17 Apr 19
Răspunsul lui Sorin Constantin
Camelia Isac

"Cantec femeiesc de Adrian Paunescu Asa e mama si a fost bunica Asa suntem femei lan…"

Elena-Ioana Barbu a răspuns Sep. 18, 2008 lui Poezii care ne incanta sufletul....

30 Sep. 18, 2008
Răspunsul lui Ignat Florentina
Camelia Isac

"Stroe Constantin Slatineanu Rugaciune Urc spre lumina Ta nesfârsita scara, Catre a…"

Elena-Ioana Barbu a răspuns Sep. 3, 2008 lui Poezii care ne incanta sufletul....

30 Sep. 18, 2008
Camelia Isac

"George Tutoveanu Se roaga Pe culmea plesuva, de stânci atârnat, Ca straj-a credint…"

Elena-Ioana Barbu a răspuns Sep. 3, 2008 lui Poezii care ne incanta sufletul....

30 Sep. 18, 2008
Mihaela

"Frate Niccolae, ai dreptate. Si iti multumesc ca imi arati pas cu pas greselile. Cre…"

Elena-Ioana Barbu a răspuns Sep. 3, 2008 lui vestimentatia femeilor

91 Ian 19
Răspunsul lui stefania
Mihaela

"Draga Mihaela, iti multumesc iarasi. Am nevoie de vorbe bune ca ale tale. Domnul sa…"

Elena-Ioana Barbu a răspuns Sep. 2, 2008 lui vestimentatia femeilor

91 Ian 19
Răspunsul lui stefania
Mihaela

"Multumesc mult, draga Mihaela, pentru recomandarea ta. Am avut, cred, in mana aceast…"

91 Ian 19
Răspunsul lui stefania
Mihaela

"Draga Niccolae, s-ar putea sa ai dreptate in privinta faptului ca nu ne facem intele…"

91 Ian 19
Răspunsul lui stefania
Mihaela

"Dragi frati si surori, nu vreau sa supar pe nimeni. Dar vin cu o smerita intrebare d…"

Elena-Ioana Barbu a răspuns Sep. 1, 2008 lui vestimentatia femeilor

91 Ian 19
Răspunsul lui stefania
Mihaela

"Dragi ascoristi si ascoriste, cu fuste sau fara fuste, cu barbi sau fara barbi, va s…"

Elena-Ioana Barbu a răspuns Aug. 30, 2008 lui vestimentatia femeilor

91 Ian 19
Răspunsul lui stefania

Despre

Bogdan C-tin Feştilă Bogdan C-tin Feştilă a creat această reţea socială în Ning.

MOZAIC ŞI VITRALII RELIGIOASE

ARTGEORGIES are ca obiect de activitate pictura bisericească, fabricarea de mozaic şi folosirea acestuia în scopuri artistice, realizarea vitraliilor, precum şi a decoraţiunilor interioare pentru spaţiile în care se doreşte o amenajare deosebită. Dacă doriţi să comandaţi vitralii sau mozaic religios,
Contact: SORIN MUSTAŢĂ Telefon: 0768938550 E-mail: sorii2004@yahoo.com

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de Bogdan C-tin Feştilă în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor