Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români

şi Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi Români

Ioanna

Discuţiile lui Ioanna (34)

Discuţii care au primit răspuns (32) Răspunsuri Activitatea Recentă
Ioanna

"sunt de acord ca situatia in secuime este grava, dar cum era viata daca si la 1918 u…"

Ioanna a răspuns Dec 3 lui 1 decembrie 1918 - 1 decembrie etern

5 Dec 7
Răspunsul lui stroilescu constantin
Ioanna

"cred ca nu ne putem pune impotriva tavalugului global la nivel de masa, ci ca au ven…"

Ioanna a răspuns Dec 3 lui 1 decembrie 1918 - 1 decembrie etern

5 Dec 7
Răspunsul lui stroilescu constantin
Ana-Maria Simion

"Draga mea, Dumnezeu TOATE le poate! Ai nadejde ca va va da Dumnezeu zile si pentru p…"

Ioanna a răspuns Aug 22 lui Ascultati-ma va rog, cu atentie!

5 Sep 12
Răspunsul lui Hordencu Irinel Corneliu
Alexandru

"Ierurgiile in legatura cu nasterea: A) Randuiala in ziua intai se savarseste in casa…"

Ioanna a răspuns Feb 11 lui Nasterea de prunci!!!

16 Mar 15
Răspunsul lui Petronela Barascu
Lucian Bratu

"Foarte bine Nicolae, dar tine cont de lupii cei ascunsi in piei de oaie :) si pe dea…"

Ioanna a răspuns Ian 19 lui Comunicat din partea părintelui Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă

23 Apr 17
Răspunsul lui Eugen
Lucian Bratu

"Nu e nevoie. Eu nu mi-am exprimat opinia referitoare la articolul scris de domnul in…"

Ioanna a răspuns Ian 16 lui Comunicat din partea părintelui Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă

23 Apr 17
Răspunsul lui Eugen
Mulea Mihai

"Parintele Teofil raspundea la intrebarea asta destul de simplu: "Cine nu merge pe dr…"

Ioanna a răspuns Ian 16 lui Atitudinea unui crestin fata de alte confesiuni

38 Sep 20
Răspunsul lui Agaton
Lucian Bratu

"CRED CA MERITA CITIT!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA INVIT SA O FACETI DAND CLICK PE LINKUL: ht…"

Ioanna a răspuns Ian 15 lui Comunicat din partea părintelui Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă

23 Apr 17
Răspunsul lui Eugen
irina

"Acum vin si eu sa te rog sa parasesti de bunavoie acest site, daca nu esti crestin o…"

Ioanna a răspuns Nov. 26, 2008 lui STOP AVORT!!!!!!!!!!!!!!!!

29 Nov. 26, 2008
Răspunsul lui Ioanna
irina

"Copilas, nici n-ai inteles ce ti-am spus, nici nu vrei sa iei biblia in context :) H…"

Ioanna a răspuns Nov. 24, 2008 lui STOP AVORT!!!!!!!!!!!!!!!!

29 Nov. 26, 2008
Răspunsul lui Ioanna

Despre

Bogdan C-tin Feştilă Bogdan C-tin Feştilă a creat această reţea socială în Ning.

MOZAIC ŞI VITRALII RELIGIOASE

ARTGEORGIES are ca obiect de activitate pictura bisericească, fabricarea de mozaic şi folosirea acestuia în scopuri artistice, realizarea vitraliilor, precum şi a decoraţiunilor interioare pentru spaţiile în care se doreşte o amenajare deosebită. Dacă doriţi să comandaţi vitralii sau mozaic religios,
Contact: SORIN MUSTAŢĂ Telefon: 0768938550 E-mail: sorii2004@yahoo.com

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de Bogdan C-tin Feştilă în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor