Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români
şi Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi Români
Ne pare rău, dar această discuţie este închisă răspunsurilor ulterioare.
Cuvinte cheie :
Problema cu programarea este ca nu multi il folosesc special , ci sa spunem intreg spectrul pentru care este destinat ,
o unealta ( masina de scris , de lucrat cu baze de date si alte automatisme care usureaza lucrul cu un volum mare de informatie, si mai ales .. loc de informare necenzurat ! ) .
Eu folosesc pc-ul ca si centru multimedia acasa pentru a reduce "nevoia de tot mai multe echipamente" pe care lumea zilei de azi ni-l comercializeaza. Unealta de lucru la servici si dezvoltare personala deasemenea .
Fiecare stie cat sta pe internet pe diverse situri sau sa "vrajeasca" cu tot felul de copile care cred tot ce zboara , fiecare stie cat se joaca , la ce se uita si ce mai face cu le ... , e ca in viata , plin cu tot felul de ispite , daca noi il folosim in scopuri gresite e vina noastra !
LA TV .... doar ce iti dau ei pe gat ... emisiuni gen "cum mintim poporul cu televizorul" si ... o stire mai de senzatie ca sa nu vedem defapt ce e important !
Daca jocurile sunt daunatoare ... atunci telenovelele cum sunt ? Emisiunile care ... "sarbatoresc" scandalurile zilnice .
Eu zic ca televizorul ne este vinovat pentru educarea tineretului ca sexul e normal , e ceva ce trebie sa , fim curiosi , sa o facem ca la national geografic ! Apoi telenovelele sunt acelea de ... e normal sa iti inseli partenerul , daca tot se poate si e bun cu tine , asfel ca au crescut divorturile , si libertinajul de tip american !
Atentie va rog ce vedeti ca e "normal" ! Pc-ul va da posibilitatea de ORICE nu va indruma asa captivant si frumos precum reclamele subliminale specifice TV-ului !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Când un barbat îti fura nevasta, nu exista razbunare mai buna decât sa-l lasi sa o pastreze. (Sacha Guitry)
Adăugat de Andrei
Adăugat de Andrei
© 2009 Creat de Bogdan C-tin Feştilă în Ning. Creează propria ta reţea socială
Embleme | Raportare eroare | Confidenţialitate | Termeni de utilizare a serviciilor