Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români

şi Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi Români

Am observat ca cineva a deschis o discutie cu privire la Tv si am considerat de cuviinta sa aduc in discutie si PC-ul cu canexiunea sa la internet, deoarece au inceput sa il foloseasca din ce in ce mai mult si copii nostrii care sunt viitorul. Oare cat de benefic este el pentru trup si suflet? Eu personal il consider mai daunator in comparatie cu Tv-ul

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Parerea cuiva -
"O unealta ca oricare alta. Depinde ce faci cu ea... Si cu sapa e la fel. Lucrezi pamantul sau poti sa omori cu ea."
Doamne ajuta!

Răspunde la Aceasta

Calculatorul nu e acelasi lucru ca si TV. TV e mai daunator decat PC deoarece nu ai alta optiune de a alege ceva ce te intereseaza, pe cand la PC, oricand iti poti schimba preferintele in functie de ceea ce te intereseaza.

Răspunde la Aceasta

Răspunde la Aceasta

Despre

Bogdan C-tin Feştilă Bogdan C-tin Feştilă a creat această reţea socială în Ning.

MOZAIC ŞI VITRALII RELIGIOASE

ARTGEORGIES are ca obiect de activitate pictura bisericească, fabricarea de mozaic şi folosirea acestuia în scopuri artistice, realizarea vitraliilor, precum şi a decoraţiunilor interioare pentru spaţiile în care se doreşte o amenajare deosebită. Dacă doriţi să comandaţi vitralii sau mozaic religios,
Contact: SORIN MUSTAŢĂ Telefon: 0768938550 E-mail: sorii2004@yahoo.com

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de Bogdan C-tin Feştilă în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor