Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români

şi Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi Români

Doamne ajuta la toti!
Uitati, eu am o intrebare la care nu pot sa raspund singura si vreau sa ma lumineze cineva.
Se spune ca la sfarsitul vremurilor vom fi insemnati cu semnul diavolului, cu cipuri, care vor fi de fapt numarul diavolului, 666.
Eu acum incep sa citesc mai multe despre asta dar vreau sa "vorbesc" si cu voi si sa ne impartasim cunostintele... Pentru ca uite, eu nu stiu multe.
Ma gandeam acum... oare deja am inceput sa fim insemnati asa ... adica , cardurile pe are le folosim deja poarta acest numar? Sau nu?
Si daca societatea ne va impune acest lucru, de a folosi acest sistem, cum vom putea da inapoi? Sau cum se intampla de fapt??

Ma iertati ca suna cam ciudat cum am formulat, dar nu stiu cum sa ma exprim altfel... :(

Cuvinte cheie : 666, cartele, electronice

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

e destul de trist ceea ce se intampla in acest moment , si anume copii (tinerii) sunt pregatiti prin intermendiul desenelor animate si filmelor sa primeasca acest insemn al antihristului. unui copil care se uita la tv i se va area normal sa aiba un card de identificare sau stiu eu cip sau alt mijloc hi-tec. deja acest lucru a inceput , inclusiv buletinul intr-un fel poate fi considerat un astfel de insemn poti sa faci ceva in ziua de azi fara buletin. fara buletin esti un nimeni.din pacate toate aceaste lucruri sunt facute de catre masoni, cei care controleaza aproape tot ( din nefericirie au aparut si in biserica) . deja foflosim sistemul , tiam dat exemplul cu buletinul. Doamne ajuta!

Răspunde la Aceasta

Of Doamne, chiar e trist........
Chiar traim vremuri apocaliptice!
Si atunci noi am mai putea primi mantuirea, daca ne folosim zilnic de aceste unelte ale diavolului??
Cred ca am cazut din nou intr-o stare de deznadejde, iertare... dar mi-e cam frica! (pentru ca stiu cat de jos sunt....)

Răspunde la Aceasta

inca este vreme putina sa ne pregatim;incet incet sistemul se va inchide cuprinzind omenirea;in spatele operatiunilor se afla masoneria si new age;de mult ei pregatesc terenul;criza de acum este una provocata la ordin;este inceputul sfirsitului;inca mai este putina vreme ca sa ne pregatim;insa nu vor ezita atunci cand va fi momentul ca sa aplice si restul ;ne ramine credinta si rugaciunea;ca DUMNEZEU va purta de grija de alesii sai;sa urmarim pozitia bisericii si a sf parinti cum invata

Răspunde la Aceasta

Asa sa ajute precum zici tu, Stelian, sa nu ne lase Doamne Doamne si sa aiba grija de noi pana la capat!!!

Răspunde la Aceasta

Da si atunci mai oameni buni, voi ce o sa faceti daca vine statu si zice: asa trebe, pana la data cutare se schimba buletinele, tot, etc etc....
O sa putem refuza??
Deci pe mine SINCER ma apuca frica!!!!!!!! Mai bine-ar fi de-as trai in munti si nu ar stii nimeni de viata mea!

Răspunde la Aceasta

Draga Alexandra, vrei sa stii cum sa scapi de frica? Citeste Biblia si pe Sfintii Parinti. Citeste mai mult, nu ca sa stii ci ca sa te intaresti.Uite un exemplu ca ne poate linisti, caci poate fi inteles chiar legat de aceasta problema a planului lui antihrist:
1. Dreptul piere şi nimeni nu ia aminte; se duc oamenii cinstiţi şt nimănui nu-i pasă că din pricina răutăţii a pierit cel drept.
2. El intră în pace în groapă. Cel care umblă pe calea cea dreaptă se odihneşte în sălaşurile sale.
3. Dar voi, feciori de vrăjitoare, neam de stricaţi şi desfrânaţi, apropiaţi-vă.
4. De cine vă bateţi joc? La cine vă strâmbaţi şi scoateţi limba? Nu sunteţi voi copii păcătoşi, neam de mincinoşi?
5. Ardeţi de poftă pe lângă idolii de sub orice copac verde şi jertfiţi pe fii în albia râurilor şi în peşteri.
6. Pietrele cele lucioase ale râurilor sunt partea ta! Iată, iată sorţul tău! Lor le aduci jertfă cu turnare şi prinoase! Pot Eu să fiu mulţumit de aceasta?
7. Pe un munte înalt şi ridicat îţi aşezi patul tău şi acolo te urci ca să aduci jertfa ta!
8. După uşă, în dosul uşorilor, ai pus amintirea ta; şi departe de Mine tu desfaci patul tău, te urci şi îl mai lărgeşti, faci legământ cu ei, îţi place să te culci cu ei...
9. Tu alergi după Melec cu untdelemn şi cu miresme multe; tu trimiţi solii tăi departe, şi te cobori până la locuinţa morţilor.
10. Călătoria ta cea lungă te oboseşte, dar nu zici: "Nu-mi mai trebuie!" Tu găseşti insă puteri noi, pentru aceasta tu nu te dai bătut!
11. De cine îţi era frică? De cine te temeai ca să Mă mânii pe Mine, să nu-ţi mai aduci aminte şi nici să nu-ţi mai pese? Fiindcă n-am deschis gura şi am închis ochii, tu nu te-ai temut de Mine!
12. Eu îţi voi face ştiută dreptatea ta, căci lucrurile tale nu slujesc la nimic.
13. Când tu vei striga, să te izbăvească idolii tăi! Pe toţi ii va duce vântul Şi o suflare îi va face nevăzuţi! Dar cel care îşi pune nădejdea în Mine va moşteni pământul şi va stăpâni în muntele cel sfânt.
14. Şi li se va zice: Gătiţi, gătiţi, faceţi drum, daţi la o parte orice piedică din calea poporului Meu.
15. Că aşa zice Domnul, a Cărui locuinţă este veşnică şi al Cărui nume este sfânt: Sălăşluiesc într-un loc înalt şi sfânt şi sunt cu cei smeriţi şi înfrânţi, ca să înviorez pe cei cu duhul umilit şi să îmbărbătez pe cei cu inima frântă.
16. Căci nu vreau să cert totdeauna şi să stărui în mânie, căci înaintea Mea ar cădea în nesimţire duhul şi sufletele pe care le-am creat.
17. Pentru fărădelegea sa, M-am întărâtat o clipă şi, stând ascuns, l-am lovit întru mânia Mea. Şi el, răzvrătit, mergea pe calea inimii sale!
18. Am văzut căile sale şi îl voi vindeca, îl voi povăţui, îl voi odihni şi îl voi mângâia.
19. Şi cei care îl jeleau vor izbucni în cântări de mulţumire. Pace, pace celor de aproape şi celor de departe, zice Domnul, şi Eu îl voi tămădui.
20. Cei fără de lege sunt ca marea cea înviforată, care nu se poate astâmpăra şi valurile ei scormonesc tină şi nămol.
21. Cei fără de lege n-au pace, zice Domnul. Isaia Cap 57.

Citeste acest capitol, citeste-l mereu si greu sa nu te ajute. Greu de crezut ca nu-ti va umple ochii de lacrimi si sufletul de nadejde, vazand blandetea cu care ii mustra Dumnezeu chiar si pe cei potrivnici Lui.

Răspunde la Aceasta

O, Doamne cata mila:,,Pace, pace celor de aproape şi celor de departe, zice Domnul, şi Eu îl voi tămădui." Deci pace si celor de departe, adica si pentru noi cei departati prin pacat. Cum sa ne mai temem de antihrist cand stim ce Dumnezeu milostiv avem?

Răspunde la Aceasta

Niccolae, mie mi-e frica pentru faptul ca sunt tare tare slaba, si nu am grauntele de credinta care sa ma intareasca asa de tare!!!
Eu asa va apreciez pe voi aici cum va vad plini de credinta si asa aproape de Dumnezeu dar eu sunt tare slaba si tare ma duce vantu daca bate mai tare!
Si de asta mi-i frica ca nu o sa pot sa fac fata la vremea in care o sa trebuiasca sa imi dovedesc credinta insutit in fata lui Dumnezeu si atunci ... voi pieri ....

Răspunde la Aceasta

Vremea este a cernerii. Va trebui sa pierdem pe multi din randurile preotilor si din numarul
credinciosilor: aceasta in Apus s-a si facut, mai ales dupa razboi, indeosebi din anii ‘50 incoace; iar
cei ce au ramas - dintre acestia sunt cei care acum recunosc, si iubesc - si primesc, acolo, Ortodoxia.
Paradoxal, pe noi Comunismul ne-a pazit, intr-o masura, in felul lui; dar acum a venit vremea (Ioan
17, 1). Vom fi nevoiti sa vedem propasiri si izbanzi din partea catolicismului si a celorlalte
secte; sa ne vedem facuti de ras si de rusine de catre mass-media, si pe noi insine, si pe iubita
noastra Biserica, si tot ce avem mai scump si mai sfant in lume; sa rabdam ocari si prigoane
din afara, iar dinlauntru smintiri, s i poticniri, si vanzari (Apoc. 13, 7).Acum va trebui sa se lamureasca credinta noastra; acum se va vedea, in sfarsit, ce va fi fost
Biserică - si ce nu; acum - care va fi fost acel “popor binecredincios de pretutindenea” (cf.
Liturghierelor recente), si ce anume va ramanea “neclatit de portile iadului” (Mt. 16, 18)… si
ce va trebui sa cada. Nevoie este de acest “necaz” (Tes. 5, 3), pentru ca acum, in sfarsit, Vremea
sta sa nasca Vesnicia.Vremea este ca Biserica sa se intoarca intru ale sale, sa ne reinvatam mai multa incredere in
Dumnezeu decat in cele vazute si “mai la indemana“, si sa ne sprijinim mai mult pe mijloacele
lui Dumnezeu, decat pe mijloacele acestei lumi; iar aceasta, indeosebi cand aceste mijloace ne
silesc sa imbratisam si atitudinile acestei lumi, punand deoparte, fie si provizoriu, poruncile lui
Hristos. Ca astazi, de ne vom afla despartiti de Hristos, ce ne vom face, de la noi insine, cand
ne vor intampina “portile iadului“ (Ier. 12, 5)? - “Nu intru putere mare, nici intru tarie, ci intru
Duhul Meu, zice Domnul Atottiitorul” (Zah. 4, 6)”.Nina D., prin anii ‘20, l-a întrebat pe Staretul Nectarie:
-Se spune ca toate semnele celei de A Doua Veniri s-au împlinit…
-Nu, nu toate, - a raspuns Parintele. Desigur si cei ce au o vedere simpla observa ca multe se împlinesc, dar celor duhovnicesti li se descopera mai înainte. Biserica era un cerc imens în întreg orizontul, iar acum este un cerculet. Iar în ultimele zile înainte de venirea lui Hristos ea îsi va pastra acest chip: un singur episcop ortodox, un singur preot ortodox, un singur laic ortodox. Eu nu îti spun ca nu vor mai fi biserici, dar Ortodoxia se va pastra doar în acest chip. Tu ia aminte la aceste cuvinte, si întelege ca asa va fi în întreaga lume.
Si monahia Nectaria l-a întrebat pe Staret despre sfârsitul lumii. El a raspuns: „De ce ma întrebati pe mine, cel cu minte marginita? - mergeti la monahii din Optina. Sunt oameni care se ocupa cu cercetarea semnelor sfârsitului lumii, dar nu se îngrijesc de sufletele lor. Oamenii nu au nici un folos daca stiu timpul celei de A Doua Veniri. „Privegheati si va rugati” (Matei 26, 41), a spus Mântuitorul. Înseamna, deci, ca nu trebuie sa ghicim evenimentele.  La timpul lor toate vor fi descoperite. Toate acestea vor fi, dar acestea sunt o mare taina. În zilele lui Noe, Dumnezeu, timp de o suta de ani, a spus ca va fi potopul, dar oamenii nu au crezut, nu s-au pocait, si dintr-o multime de oameni s-a gasit doar un singur drept cu familia lui. Asa va fi si la venirea Fiului Omului” (Matei 24, 37).Multi, cunoscând darul proorocesc al Parintelui, îl întrebau: „Ce ne asteapta pe noi?” Staretul Nectarie raspundea: „Sfântul Serafim a prevazut revolutia si schisma bisericeasca, dar spunea: Daca în Rusia se vor pastra doar câtiva credinciosi ortodocsi, Dumnezeu o va milui; iar noi avem astfel de drepti. Oamenii aveau presimtirea unor catastrofe sociale. Toate acestea se simt prin instinct, precum furnicile. Dar credinciosii nu au pricini sa se teama, caci pe ei îi ocroteste harul.
În ultimele timpuri, credinciosilor li se vor întâmpla aceleasi lucruri care li s-au întâmplat Apostolilor înainte de Adormirea Maicii Domnului. Fiecare credincios, oriunde ar fi, va fi adus pe nori în Corabia-Biserica. Doar cei ce se vor afla în ea vor fi mântuiti“.
Si nu o data repeta: „Tineti cu tarie Ortodoxia... Noi traim acum timpuri însemnate în Apocalipsa, cele despre care îngerul a strigat: „Vai de cei ce traiesc!” - înainte de venirea lacustelor. „Istoria ne arata ca Dumnezeu conduce popoarele si da lectii de morala întregii lumi”. Viata sociala se masoara cu anii, secolele, mileniile, dar principalul este: „A fost dimineata, a fost seara, ziua întâi” (Facerea 1, 5).
„Va veni ziua rugaciunilor- învata Staretul pe fiii sai duhovnicesti. În timp ce lucrezi, spune rugaciunea lui Iisus: mai întâi cu buzele, apoi cu mintea, apoi ea singura trece în inima“.

Răspunde la Aceasta

Doamne ajuta-ne pe toti!!!...

Răspunde la Aceasta

Este adevarat ca se pregateste o stramtorare a libertatii omenesti... exista tot mai multe probe pe care le-as putea evidentia intr-un mesaj urmator. in legatura cu numarul fiarei 666 iti pot spune ca se gaseste pe fiecare cod de bare al vreunui produs, se gaseste de asemenea pe coroana Papei, daca este sa adunam suma ce echivaleaza expresia VICARIUS FILI DEI, titlu dat acestuia si insemnand LOCŢIITORUL FIULUI LUI DUMNEZEU. in legatura cu codul de bare iti pot da un link unde arata exact cum numarul 666 este pus pe tot ce cumparam si mai nou pe animale si din pacate exista cazuri reale si de oameni. http://www.sfaturiortodoxe.ro/buletine/codbare.htm

Doamne Ajuta!

Răspunde la Aceasta

Iar frica nu trebuie sa avem in noi decat de Dumnezeu. De ne va fi frica de El ne vom ruga cu staruinta si vom pazi faptele noastre, iar de vom fi smeriti chiar si pacatosi de am fi, atat timp cat ne smerim si ne recunoastem nimicnicia Dumnezeu ne va milui. De va fi dorinta de pocainta si de vom nadajdui Dumnezeu ne va apara. De ne vom ruga cu staruinta cum am spus atunci Domnul ne va mantui. Eu cred ca in zilele din urma cand se va asterne acea foamete si sete pe pamant, noi vom fi hraniti in chip tainic, asa cum s-a mai intamplat, iar hrana aceasta nu va fi neaparat pt trupurile noastre ci pt sufletele noastre. eu asa cred...

Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti.AMIN.

Răspunde la Aceasta

Răspunde la Aceasta

Despre

Bogdan C-tin Feştilă Bogdan C-tin Feştilă a creat această reţea socială în Ning.

MOZAIC ŞI VITRALII RELIGIOASE

ARTGEORGIES are ca obiect de activitate pictura bisericească, fabricarea de mozaic şi folosirea acestuia în scopuri artistice, realizarea vitraliilor, precum şi a decoraţiunilor interioare pentru spaţiile în care se doreşte o amenajare deosebită. Dacă doriţi să comandaţi vitralii sau mozaic religios,
Contact: SORIN MUSTAŢĂ Telefon: 0768938550 E-mail: sorii2004@yahoo.com

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de Bogdan C-tin Feştilă în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor