Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români

şi Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi Români

Doamne ajuta la toti!
Uitati, eu am o intrebare la care nu pot sa raspund singura si vreau sa ma lumineze cineva.
Se spune ca la sfarsitul vremurilor vom fi insemnati cu semnul diavolului, cu cipuri, care vor fi de fapt numarul diavolului, 666.
Eu acum incep sa citesc mai multe despre asta dar vreau sa "vorbesc" si cu voi si sa ne impartasim cunostintele... Pentru ca uite, eu nu stiu multe.
Ma gandeam acum... oare deja am inceput sa fim insemnati asa ... adica , cardurile pe are le folosim deja poarta acest numar? Sau nu?
Si daca societatea ne va impune acest lucru, de a folosi acest sistem, cum vom putea da inapoi? Sau cum se intampla de fapt??

Ma iertati ca suna cam ciudat cum am formulat, dar nu stiu cum sa ma exprim altfel... :(

Cuvinte cheie : 666, cartele, electronice

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Seara, este aproape zilnic o emisiune pe Dicovery Chanel, se numeste "Tehnici de supravietuire". Ea este prezentata de un fost angajat al trupelor speciale britanice, care arata publicului larg cum sa faci sa poti supravietui in caz de accident aviatic, naufragiu sau daca, pur si simplu te-ai ratacit pe munte sau in padure. Nu stiu de ce, de la un timp incoace ma uit aproape zilnic la aceasta emisiune, ma intereseaza. Chiar daca nu toate metodele care sunt prezentate acolo se pot aplica in conditiile geografice si climatice de la noi, totusi, in ansamblu, consider ca a fi informat in aceasta privinta este important, mai ales acum, cand viitorul nu se prezinta prea roz. In conditiile in care ne asteptam ca urmeaza acel guvern mondial, care stim ce vrea de la noi, este bine sa fim pregatiti sa rezistam, fara sa ne lepadam de Dumnezeu si de Biserica Ortodoxa.

Răspunde la Aceasta

avem un pasaj in Scriptura spus de Apostolul Pavel menit sa ne intareasca : ,,Pentru aceea, având bună îndrăzneală, să zicem: "Domnul este într-ajutorul meu; nu mă voi teme! Ce-mi va face mie omul?". , este o vorba care spune ca atata va lungi Dumnezeu viata pe pamant pana ce va muri si ultimul sfant care se roaga Lui. deci atata timp cat avem sfinti in viata sfarsitul lumi nu va veni. Si acest lucru se justifica oarecum prin intrebarea :,,Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ?''

Răspunde la Aceasta

Asa-i, ca trebuie sa avem credinta si sa ne punem nadejdea total in Dumnezeu in special in momentele de deznadejde... Cred ca e important sa nu ne pierdem speranta si credinta ca El ne poate ajuta, ca El e mai presus de toate iubitor de oameni si nu vrea sa pierim, asa ca Doamne miluieste-ne si nu ne lasa pe noi, intareste-ne in momentele de slabiciune si fa-ne sa auzim chemarea Ta la tot pasul!
Si Sfantul Nicolae sa ne ajute in intarirea credintei !

Răspunde la Aceasta

Andrei said:
avem un pasaj in Scriptura spus de Apostolul Pavel menit sa ne intareasca : ,,Pentru aceea, având bună îndrăzneală, să zicem: "Domnul este într-ajutorul meu; nu mă voi teme! Ce-mi va face mie omul?". , este o vorba care spune ca atata va lungi Dumnezeu viata pe pamant pana ce va muri si ultimul sfant care se roaga Lui. deci atata timp cat avem sfinti in viata sfarsitul lumi nu va veni. Si acest lucru se justifica oarecum prin intrebarea :,,Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ?''

Si eu cred ca inca avem sfinţi traitori. Ma refer la cei care au patimit in inchisorile comuniste. Vazusem filmul Ingerul Digital si imi amintesc ca era o fraza in care spunea ca tot ce mai tine inca departe de noi guvernarea mondialista sunt rugaciunile sfintilor parintilor nostri. e aproximativa relatarea insa eu sunt sigur ca daca nu ar fi staruinta de rugaciune a credinciosilor si a preotilor si a monahilor, s-ar infiripa mult mai usor doctrina mondialista cu tot ecumenismul ei si cu toata liberalizarea pacatelor. Sa ne rugam Domnului Nostru Iisus Hristos sa ne tina sub acoperamantul Slavei Sale si sa ne miluiasca in veci. AMIN.

Răspunde la Aceasta

Este adevarat ca traim vremuri grele. Criza mondiala dupa parerea mea este momentul in care se intersecteaza timpurile vechi cu noua ordine mondiala. Observam declaratiile unor oameni importanti in legatura cu asta. De exemplu Mugur Isarescu vorbea despre o Noua Ordine Financiara in conferinta lui din 03 oct 2008. O zi mai tarziu adica in 04 oct 2008, Sarkozy, presedintele Frantei spunea ca este nevoie de un Guvern Financiar Mondial care sa raspunda si sa conduca finantele lumii.

aici puteti vedea declaratia lui M.Isarescu: http://www.razbointrucuvant.ro/2008/10/07/mugur-isarescu-despre-inc...

Răspunde la Aceasta

E adevarat fratilor, traim vremuri grele. Am urmarit discutia asta, dar am ezitat a-mi spune punctul de vedere. Aceasta discutie mi-a amintit de predicile parintelui Serafim Badila de la Manastirea Casiel. Adesea in predicile sale parintele ne amintea ca traim vremurile de pe urma. Sa ne pregatim.
Zicea parintele ca vor venii vremuri cu seceta si foamete, iar bine va fi de cel care are o bucata de pamant si o capra. Pe bucata de pamant ar putea sa cultive ceva pentru hrana sa, iar de sete ar putea bea lapte de capra. Se stie ca o capra nu e foarte pretentioasa, poate trai si cu scoarta de copac.
La acel moment, cand parintele ne spunea toate astea, eu in gandul meu spuneam ca mai este mult pana atunci... Ca probabil eu nu mai traiesc sa apuc acele vremuri....
Astazi pe net am gasit un articol mai vechi (http://www.razbointrucuvant.ro/2007/08/30/parintele-serafim-de-la-m...), care cuprinde un cuvant al parintelui rostit in preajma marii Adunari Ecumenice de la Sibiu din septembrie 2007.

Redau mai jos o parte din cuvintele parintelui:

"...Si va urma persecutie. Asadar, nu este suficient sa credem in Dumnezeu, sa ne rugam la Dumnezeu, sa mergem la Biserica, sa ne spovedim, sa ne impartasim, sa facem milostenie. E bine, dar nu numai aceasta este necesar. Nu este totul. Sa ne pregatim pentru mucenicie, dragii mei. Caci cu moartea oricum suntem datori.

Nu vreau sa fac panica prin acest cuvant, dar sa stiti ca sunt tare aproape acele vremuri, cred si marturisesc. Si nu stiu cati dintre noi avem puterea aceea de a zice: Domnule mason, sunt crestin-ortodox! Si vreau sa mor in credinta aceasta! Accept moartea, dar de Dumnezeu nu ma lepad, ca sa nu intru vesnic la Iad. Asa ca sa luam in serios, dragii mei, sa luam in serios…”

Răspunde la Aceasta

Doamne ajuta intradevar traim vremuri apocaliptice fratilor ,dar depinde de noi daca ne indreptam in numar mare s-ar putea sa se mai amane ,dar din pacate nu prea sunt semne de ameliorare , si totul se intampla cu asa de mare repeziciune ,tot la fel de garv este faptul ca multi din cler nu iau in serios aceasta problema si ne tot indeamna sa nu ne mai gandim la lucrurile astea ca nu sunt asa de grave , . Idea e ca nu trebuie sa ne temem ca Domnul o sa fie cu noi dar trebuie sa stim si lucrurile acestea pt ca Do0mnul ne-a avertizat .Am fost de curand la o manastire situata pe vf muntelui din Ardeal si acolo langa manastire era casa unui doctor fiu duhovnicesc al Pr Iustin Parvu el a primit binecuvantare sa se rettraga acolo de la duhovnicul lui tocmai pt a se rettrage acolo in vremurile acestea tulburi .Domnul si Maica Sa sa ne pazeasca si sa ne intareasca credinta , nadejdea si dragostea , Amin

Răspunde la Aceasta

RASAPUNS PENTRU ANDREI .asa este nu trebuie sa ne temem ca Domnul va fi cu noi dar eu as zice ca vor fi sfinti si in timpul antihristului ,sfinti care vor muri pentru Hristos si nu vor accepta sub nici un chip s afie pecetluiti ,Asta nu inseamna ca vor fi Sfinti pana in ultimul moment ?

Răspunde la Aceasta

Răspunde la Aceasta

Despre

Bogdan C-tin Feştilă Bogdan C-tin Feştilă a creat această reţea socială în Ning.

MOZAIC ŞI VITRALII RELIGIOASE

ARTGEORGIES are ca obiect de activitate pictura bisericească, fabricarea de mozaic şi folosirea acestuia în scopuri artistice, realizarea vitraliilor, precum şi a decoraţiunilor interioare pentru spaţiile în care se doreşte o amenajare deosebită. Dacă doriţi să comandaţi vitralii sau mozaic religios,
Contact: SORIN MUSTAŢĂ Telefon: 0768938550 E-mail: sorii2004@yahoo.com

Cristian Stavriu`s Ortodox Blog

Se încarcă feed-ul

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de Bogdan C-tin Feştilă în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor