Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români

şi Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi Români

Tinerii nostri au mare nevoie de Dumnezeu dar nu stiu cum sa-l caute. Ora de religie este prea putin pentru ei si de multe ori se transforma intr-o ora pur teoretica, care nu-i sensibilizeaza de loc, poate si pentru ca unii profesori de religie au participat ei la ore fara suflet. Nu credeti ca tinerii trebuie sa simta la cei mai mari decat ei simtirea lui Dumnezeu? Se stie ca toria fara practica este de multe oei inutila. Tinerii au nevoie de Dumezeu viu si trebuie sa aratam ca Dumnezeu este in noin si cu noi.Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Parintele Nicolae Tanase zicea, si pe buna dreptate, ca nu mai exista o legatura intre Biserica, familie si scoala.Statul chiar nici nu garanteaza o tangenta intre cele trei, iar orele de religie nu au nici un efect asupra elevilor (poate efect de somnifer). Asa ca tanara generatie, in marea majoritate (dar poate ca aia care nu conteaza), dupa ce se "instruiesc" la orele de religie se duc seara la discoteca (si nu stiu daca ar fi un lucru rau daca s-ar duce sa le stinga lumina alora de acolo sau sa declanseze alarma de incendiu :) ). Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Răspunde la Aceasta

La ora actuala sunt rupte firele de legatura intre Biserica, Scoala si Familie. Cei mai presus de noi nu vor sa le lege. Lucrez la un program de solidarizare intre acestea prin teatru religios destinat elevilor. Dar nu reusesc sa public. Pe net puteti gasi piese la http: //web.clicknet.ro/teatrucrestin. Incercati, va asigur ca experientele sunt minunate. Dar, programul vizeaza in primul rand copiii mici, cand interesul parintilor pentru activitatea odraslelor este mai mare. La un program cu clase mici, poate fi adaugat si un moment cu cativa elevi mari, atrasi de profesori. Incet-incet ...dospeste aluatul!
Doamne ajuta!

Răspunde la Aceasta

paduraru_dorina@yahoo.com a spus :
La ora actuala sunt rupte firele de legatura intre Biserica, Scoala si Familie. Cei mai presus de noi nu vor sa le lege. Lucrez la un program de solidarizare intre acestea prin teatru religios destinat elevilor. Dar nu reusesc sa public. Pe net puteti gasi piese la http: //web.clicknet.ro/teatrucrestin. Incercati, va asigur ca experientele sunt minunate. Dar, programul vizeaza in primul rand copiii mici, cand interesul parintilor pentru activitatea odraslelor este mai mare. La un program cu clase mici, poate fi adaugat si un moment cu cativa elevi mari, atrasi de profesori. Incet-incet ...dospeste aluatul!
Doamne ajuta!
ATENTIE!
la adresa cu clicknet.ro/teatru crestin este semnalata prezenta unui virus Troian(...) - Interesanta trimitere !! ( o fi doar o intamplare?)

Răspunde la Aceasta

Nu stiu ce sa spun, nu ma prea pricep...

Răspunde la Aceasta

Daca doriti totusi texte pentru scenete imi puteti scrie, pe e-mail. Incercam alta modalitate. Nu stiu cum si cand s-a infectat site-ul si nici nu stiu ce am de facut, imi trebuie ceva timp sa ma dumiresc. Dar, nu mi se pare anormal sa fie atacat un site de educatie religioasa, are vrasmasul destule unelte pentru asta. Am observat in forumuri si la articole despre BOR, ortodoxie, cum primele postari sunt antiortodoxie, cu expresii golanesti, pline de minciuni si afirmatii ieftine. Am castigat cate ceva din lupta prin cuvant si nu ma mai sperii prea usor.
Nu e cazul sa abandonam lupta pentru orice truc ...masonicist!
Doamne ajuta!

Răspunde la Aceasta

Ora de religie este intr-adevar prea putin. Asa este.Iar profesorii nu participa cu sufletul... Si asta se poate intalni destul de des, din nefericire. Insa chiar aceasta ora de religie ii deranjeaza cumplit pe actualii politicieni, de vreme ce vor sa o scoata din Legea Educatiei; cititi reactia Patriarhului Daniel si sustineti, cum puteti, campania pe care tot Patriarhul a demarat-o inca din anul 2008( Nici un liceu fara Dumnezeu- se vede ca Patriarhul este bine informat despre ce urmeaza sa se petreaca in tara):
http://stiri.lacasuriortodoxe.ro/pf-parinte-patriarh/155-scrisoarea...

Răspunde la Aceasta

E bine ca s-a initiat o astfel de campanie. Dar oamenii s-ar putea sa ramana indiferenti. Ar fi bine sa se vorbeasca si in biserica acest lucru.
Doamne ajuta!

Răspunde la Aceasta

Răspunde la Aceasta

Despre

Bogdan C-tin Feştilă Bogdan C-tin Feştilă a creat această reţea socială în Ning.

MOZAIC ŞI VITRALII RELIGIOASE

ARTGEORGIES are ca obiect de activitate pictura bisericească, fabricarea de mozaic şi folosirea acestuia în scopuri artistice, realizarea vitraliilor, precum şi a decoraţiunilor interioare pentru spaţiile în care se doreşte o amenajare deosebită. Dacă doriţi să comandaţi vitralii sau mozaic religios,
Contact: SORIN MUSTAŢĂ Telefon: 0768938550 E-mail: sorii2004@yahoo.com

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de Bogdan C-tin Feştilă în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor